The Bit Corabel - The Corabel That Likes To Say Yes.

En kostnadsfråga

Posted May 29, 2012, 11:25 p.m. By corabel Tags: arbete

Ett av dom bästa sätten att få en bra firma är att göra smarta val och det kan handla om att man inte alltid köper det nyaste och dyraste utan efter att ha gjort ett smart val att inte köpa en ny lastbil till vår nya firma så fick vi tag på den begagnad lastbil och det jag även gjorde var att kolla upp den hur det var servad och detta tog lite i plånboken men det var värt för vi fick en bra lastbil som inte var så dyr att man skulle få omkull den första 3 åren som egen företagare. Allt detta gjorde även att vi klarade oss bättre än dom andra eftersom våra omkostnader inte blev dyra för att vi hade en regelbunden service och allt detta gjorde jag att vi kunde få ett företaget att rulla.